Parasta viihdettä

Syksy ei ole parasta aikaa pelkästään ruskan vuoksi, mutta myös siksi, että tv-viihde on silloin parhaimmillaan. Alunperin ajattelin jakaa tv-ohjelmista omat lempparini, mutta tv on vain yksi monesta viihteen platformeista, jota katson. Joten päätin jakaa kaikki suosikkini jokaiselta alustalta.

 

TV

 Ensitreffit alttarilla

Jos et ole vielä katsonut, nyt viimeistään on sen aika! Konseptia tuskin tarvitsee edes avata, mutta avataan silti. Ohjelmassa toisilleen täysin tuntemattomat ihmiset tapaavat toisensa ensimmäistä kertaa hääalttarilla, vain pari minuuttia ennen kun he sanovat toisilleen TAHDON. Ohjelmassa seurataan näiden tuoreiden hääparien yhdessäoloa siihen asti, kunnes he päättävät joko jatkaa elämäänsä yhdessä tai erota. Yksi ehdoton suosikkini ja varmasti monen muunkin. Niin kaunis, kaikin puolin positiivinen ja rakkaudentäyteinen sarja, joka saa kenet vain uskomaan rakkauteen ensisilmäyksellä. 

 

BB

En oo aikaisemmin ollut mikään mega BB-fani, mutta aloin katsoa ohjelmaa sen palatessa tauolta vuonna -19. BB tarjoaa loistavan mahdollisuuden toteuttaa monen haaveen, jota myös suomalainen sanonta ”olla kärpäsenä katossa” kuvaistaa. Ei ole parempaa ihmiskoetta, kuin pistää kasa erilaisia ventovieraita asumaan keskenään hyvin poikkeuksellisiin olosuhteisiin. Tämän hetkinen kausi ei ole vielä herättänyt samanlaista intoa kuin edelliset, mutta yritän pitää mielen avoimena. 

 

Selviytyjät

Ihmiskokeesta puheen ollen. Tämäkään ohjelma tuskin kaipaa sen kummempaa esittelyä. Villi viidakko, jännittäviä ihmissuhteita, kisaamista ja brutaalia kieroilua. Yhtäkään jaksoa ei voi jättää välistä!

 

Tanssii tähtien kanssa

Ohjelma saa tanssijalan vipattamaan ja haaveilemaan alan vaihdosta. Ihanat ja monesti alkuun hyvin rytmitaidottomat persoonat kisaavat tiensä tanssitähdeksi. Ohjelma on aivan ihastuttava, mutta gringe momentilta on vaikea säästyä. Ja ne kaikki vaatteet, niin upeita!

 

The Harlins

Sarja, joka aiheuttaa varmasti kahtiajakoa. Nimensä mukaisesti, ohjelmassa seurataan suomalaisen elokuvaohjaajan Rennyn sekä hänen puolisonsa Johannan elämää. Musta on niin mielenkiintoista seurata muiden arkea, eikä ”the Harlinit” ole poikkeus. Ohjelma on täynnä actionia, tunnetta ja tietysti draamaa. 

 

Huippumalli haussa

Sarja alkaa taas vuosien tauon jälkeen ja oon tästä niin innoissani! En pelkästään konseptin vuoksi, mutta myös siksi, että ohjelmaa juontaa tällä kaudella Veronica Verho, joka on musta aivan huipputyyppi! Kuka muu odottaa aina make over-jaksoa kuin kuuta nousevaa??

 

YOUTUBE

Kaksi äitiä

Mun ehdottomat ykkössuosikit suomalaisista tubettajista, ihanat Susanna ja Ella!! Jos et ole pistänyt vielä heidän kanavaansa tilaukseen, tee se heti! Heidän arkea oon seurannut lähes alusta asti, siitä saakka kun Ella oli raskaana ja odotti heidän nyt 4-vuotiaita kaksosia Elsiä ja Suloa. Kaksi äitiä jakavat omaa lapsiarkea sateenkaariperheen näkökulmasta niin aidolla, kauniilla, rehellisellä sekä huumorintajuisella otteella. Heidän videot ovat sellaisia, jotka katson aina alusta loppuun ja yhtäkään videota en jätä katsomatta!

 

Mandimai

Mandimai on yksi Suomen isoimmista tubettajista, jota aloin seurata toden teolla kun hän odotti esikoispoikaansa Elwiniä (eikö olekin ihana nimi!!). Uskallan väittää, että Mandia iloisempaa ja positiivisempaa ihmistä on vaikea löytää! Mandimai tuottaa sisältöä melko laajalla skaalalla, on haastevideota, on arkivlogia, on tarinankerrontaa jne. Videoita yhdistää hyvä meininki, huumorintaju sekä mielettömän hauska editointi. Ei ole ihme, että Mandin kanava on saavuttamassa kovaa vauhti 200 TUHATTA tilaajaa! Niin hullua!! 

 

The Realm of Maria

Jos en ole täysin väärässä, Maria taitaa olla yksi Suomen todellisista OG-videontekijöistä. Jos kaipaat kurkkausta rehelliseen ja hullunhauskaan perhe-elämään, tämä on kanava sulle! Maria toteuttaa videoita yhdessä miehensä Tommin kanssa ja heidän yhteinen dynamiikka on se johon ensiksi ihastuin. Niin valloittava pari ja mitä ihanimmat lapset, en voi muuta kuin suositella!

 

Brad Mondo

Ra-kas-tan reaktiovideoita! Näissä siis joku, yleensä jonkin alan ammattilainen, näyttää aidon reaktionsa muiden videoihin. Brad on amerikkalainen kampaaja ja varmasti yksi isoimpia ”reaktiovideoiden” tekijöistä. Pähkinänkuoressa Brad näyttää reaktionsa muiden hiusten muodonmuutoksiin, jotka yleensä päättyvät jonkin sortin farssiin. Videot saavat mut räkänauramaan ihan joka kerta!

 

Lone Fox

Drew Scott on amerikkalainen DIY-kuningas, jota oon seurannut jo vuosia! Drew tuli tunnetuksi mielettömän mageista diy-projekteista ja on sittemmin laajentanut fokustaan myös kokonaisiin huoneisiin sekä rakennuksiin. Drew:n kädenjälki on joka kerta virheetöntä ja hänen sisustustyylinsä on mulle kuin unelma. 

 

Doctor Mike

Toinen lemppari reaktiovideoiden tekijöistä. Mike on amerikkalainen lääkäri, joka antaa reaktionsa mm. lääkärisarjoihin (esim. Greyn anatomia). Videot ovat paitsi superhauskoja, myös opettavaisia.

 

Xo, MaCenna

Jos Lone Fox on diy-kuningas, MaCenna on diy-kuningatar! Seuraan kanavaa samasta syystä kuin Drew:iä, ihania projekteja, isoja kuin pieniä. MaCenna on aivan ihana ihminen ja aina niin hyväntuulinen!

 

PODCAST

Mammabetalar

Nata Salmelan ja Jasmin Hamidin pitämä Mammabetalar on podi, jota suosittelen kaikille. Podissa keskustellaan avoimesti rahasta, perheestä ja töistä, eikä ristiriitaisia aiheita yritetä väistellä. Tykkään Natan brutaalin rehellisestä asenteesta ja Jasminin rauhoittavasta sekä järkevästä tavasta lähestyä asioita. Jaksot herättävät varmasti paljon tunteita suuntaan jos toiseen, joka on mielestäni hyvä asia. On paljon aiheita joista ei haluta, mutta PITÄISI puhua ääneen. Onneksi meillä on mammabetalar podcast, joka tekee juurikin sitä.

 

Heidixanniina, meijän kaa

Melko tuore, mutta aivan ihana podi. Kaksi ystävää ja äitiä, jotka puhuvat vanhemmuudesta ja perhe-elämästä ihanan kepeällä ja humoristisella otteella. Heidi ja Anniina pitävät yhdessä lisäksi huippusuosittua IG-tiliä (@heidixanniina), joka on täynnä hauskoja ja samaistuttavia reelsejä lapsiarjesta.

 

Mimmit sijoittaa

Jos raha ja sijoittaminen kiinnostaa, mutta sulla ei ole mitään hajua miten homma toimii, tää on THE podi! Piia-Maria ja Hanna puhuvat taloudesta, rahasta ja sijoittamisesta maallikolle ymmärrettävästi ja samaistuttavasti. Aloitin sijoittamisen kiitos mieheni, mutta aloin ymmärtämään sijoittamista vasta tätä podia kuunnellessani. Aika nopeasti kuuntelun aloittamisesta nostin sijoitettavan minimisumman (15€) nykyiseen 200€/kk. 

 

BLOGI

 

Valeäiti

Niin ihana blogi!! Olimme kesällä ajamassa Turkuun, luin blogia Joonalle ja nauroimme molemmat ääneen. Valeäiti kirjoittaa mm. vanhemmuudesta ja jokainen julkaisu saa hymyn huulille. Blogi on täynnä huumoria, rehellistä arjen myllerrystä sekä aitoja tunteita ja vitsit että tykkään! Iso iso suositus!

 

Salla Salmela

Salla on koulutukseltaan sairaanhoitaja, joka on siirtynyt omalla kovalla urakoinnilla ja draivilla täyspäiväiseksi lifestyle vaikuttajaksi sekä yrittäjäksi. Salla on hauska, mutta samalla hyvin rehellinen omasta elämästään. Hän kertoo ihailtavan avoimesti vanhemmuuden ylä- sekä alamäistä ja hänen elämäänsä tähdittää tietenkin valloittavan suloinen Saaga-tytär. Blogista löydät myös ison kasan herkullisia ruokareseptejä.

 

Hellapoliisi

Ihania, helppoja ja inspiroivia ruokareseptejä joka makuun!

 

Iidan matkassa

Sanon vain, että lue. Iida kertoo avoimesti mm. raskaudesta, lapsiarjesta ja elämästä yksinhuoltajana. Iida vaikuttaa niin ihanalta ihmiseltä, sellaiselta jonka kanssa voisi vain istua alas ja juttua riittäisi loputtomiin. 

 

Mitkä ovat sun omat lempparit?

Ihanaa viikonloppua!

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.